En bröllopsfotograf bekännelser

Nu äntligen, tänk vad många år jag velat fixa en blogg här på hemsidan!! Hur svårt ska det va liksom? Inte alls visade det sig när jag väl tog mig tid! Kanske lite klurigt med hur det ska se ut här, men vet ni vad… Jag kör igång så får vi se hur det blir. Man kan ju ångra sig och ändra allt eftersom eller hur? Kul att just du är här! <3

Här kommer ni verkligen kunna läsa om lite allt möjligt, det finns liksom inga regler än. Vilket känns kul! Ni kommer kunna läsa om utvalda bröllop, både nya och favoriter från åren som gått. Jag kommer dela bröllopstips också, och mina favoriter när det gäller bröllopsleverantörer. Jag tänker också att detta ska vara en plats där ni får lära känna mig, vem jag är och vad jag gör när jag inte fotograferar. En sak jag verkligen älskar! är att resa, så resor kommer det också komma bilder från. Kul va?!

Åter till rubriken! Jag tänkte börja storartat och dela med mig av ett riktigt pinsamt, men kul minne! Eller nu i efterhand är det kul! Där och då vart det inte så roligt faktiskt! Haahaha.. Året var 2019 och detta var under min ”andra säsong”, jag vart alltså fortfarande rätt så nervös och ny liksom! Det var Emelie och Noas dag, allt gick så bra! First look, porträtt och vigsel vart avklarat. Helt magiskt alltihop! Jag var liksom i extas!! Som jag alltid är på bröllop. Sen var det dags för bröllopsmiddag och ja fest liksom. Vi var ute på landet, i en jättevacker lada, det var magiskt väder. Allt var liksom helt perfekt. Men sen lyckades jag göra TRE tabbar på samma middag…

Tabbe nr 1, mitt under brudgummens fars tal så råkade jag smälla en ballong. För ja… Det fanns lite ballonger i ”lekhörnan” och ja, det var som sagt i en lada och på ett golv som inte var helt utan stickor om jag säger så. Den där ballongen såg jag inte alls för jag hade verkligen fullt upp att springa omkring och fota allas reaktioner. Men det är sånt som händer, och jag har lärt mig att kontrollera eventuella ballongbomber när jag kommer in i en lokal 🙂

Tabbe nr 2, jag klev i världens största ko-skit under Golden hour! 😀 Hade såklart inte med mig extra skor på den tiden också sånt jag lärt mig nu! Men som tur va en jäkla massa våtservetter, så jag slapp lukta ko-skit resten av kvällen.

Tabbe nr 3, den värsta!! Enligt mig… Det var som sagt på landet och där fanns endast utedass och är det något jag INTE gör så är det att gå på utedass, det går bara inte. Men ja, efter att ha fotat typ konstant i 7-8h utan några direkta pauser så kunde jag inte hålla mig längre, så otroligt kissnödig! Så jag laddade upp mentalt i säkert 20 min. Så när jag väl skulle gå, så är jag väl lite stressad och fäster inte haspen ordentligt och vad händer?! Jo en halv-full man i 25-års ålder sliter upp dörren precis när jag ska sätta mig. Hahaha, där och då höll vi båda på att dö! För det blev så pinsamt!! Jag väntade ut honom sen, för att det inte skulle bli stelt och jobbigt resten av kvällen, haha! Så det löste sig bra ändå och vi flinade lite lagom de sista timmarna. Det roliga här är också att jag även fotade en utav brudtärnornas bröllop 2021 och på deras bröllopsmöte vart jag tvungen att berätta om incidenten!! och då visade det sig att brudtärnans blivande man var bordsgranne med den halv-fulla toa-dörrs-ryckaren! och ja, han hade kommit tillbaka och tyckt de va rätt så pinsamt han med!

Det vart några tabbar på samma kväll, men det bjuder jag på för vi bröllopsfotografer är också bara människor 🙂 Man lär sig något nytt på nästan varje bröllop, det är en del av hela tjusningen tycker jag!!

OVER AND OUT!