stort grattis till

GRAVIDITETEN

Att få föreviga en graviditet är för mig en stor ära. För jag antar att ni kikar in just här för att ni funderar på at ta gravidbilder.  Vissa kan tycka det känns lite obekvämt, man kanske inte är riktigt van vid sin nya kropp eller så trivs man inte framför kameran… Men vet ni vad? Det är inget ni behöver oroa er för! En gravidfotografering hos mig är en mysig, avslappnad och rolig stund! En riktig ego-boost!

Jag har många fina klänningar som man kan låna och det finns något som passar alla. Vill ni lyxa till det lite extra så har jag även duktiga samarbetspartners inom smink och hår! Det går även att köpa till en blomsterkrans, bukett eller en blomsterbädd om man vill ha det där lilla extra! SJÄLVKLART! Kan man även använda sina egna kläder! Ta det ni gillar och känner er snygga i! Jag tycker verkligen om både fina gravidklänningar men även jeans och en snygg kavaj liksom, du ska klä dig i det som känns som DU!

Om partner eller storasyskon får vara med? DEFINITIVT!

FINA ORD

"DAMN, vad snygg jag är!"

Att vara höggravid och att känna sig vacker är inte alltid lätt, lägg till en tre-åring på det och du är rätt slutkörd. Att då få fotograferas av Hanna var en otrolig upplevelse. Jag hade så roligt och Hanna är verkligen duktig på det hon gör! Hon var också underbar på att peppa och guida mig för att bilderna skulle bli precis sådär magiska som jag tänkt mig. Hon fick mig att känna mig som en gudinna! Att kunna avsluta graviditeten med att titta på bilder och faktiskt kunna säga ”DAMN! vad snygg jag är!” Det är värt allt i världen och jag rekommenderar er verkligen att unna er en stund med Hanna för att föreviga de stora (eller små) stunderna i livet!

melissa

Så vad kostar en

Gravidfotografering?

Din investering:

1. En riktig ego-boost där det viktiga är att du har roligt och känner dig SNYGG! 
2. Fri tillgång av låneklänningar OM du vill!
3. Ett personligt online-galleri med dina bilder.
4. Bilder för livet!

En gravidfotografering kostar 1500kr, då fotograferar vi ungefär i 60 min på en eller två platser som vi valt ut tillsammans. Det kan vara utomhus eller i en studio i Norrahammar, Jönköping. Efter fotograferingen får ni ett urval på minst 30 bilder och sedan väljer ni vilka och hur många bilder ni vill köpa. Bilderna levereras sedan via ett online-galleri, där både högupplösta och lågupplösta digitala bilder ingår i de olika paketen nedan.

Lilla paketet

5 bilder – 2000kr

Mellan paketet

10 bilder – 2500kr

Stora paketet

Hela urvalet – 3500kr

vill ni boka

gravidfotografering

Vad roligt att ni är sugna på att boka in en gravidfotografering med mig, fyll i nedan för att skicka er förfrågan.