Gravidfotografering - Jönköping

Grattis till graviditeten, vilken lycka!

 
Att få föreviga en graviditet är för mig en stor ära. För jag antar att ni kikar in just här hos mig för att ni funderar på att föreviga er graviditet. Vissa kan tycka att de känns lite obekvämt, man är kanske inte riktigt van vid sin nya kropp eller så trivs man inte framför kameran… Men vet ni vad?! Det är inget ni behöver oroa er för. En gravidfotografering hos mig är en mysig, avslappnad och rätt rolig stund. En riktig ego-boost!
Jag har många fina klänningar som man kan låna och det finns något som passar alla. Vill ny lyxa till det lite extra så har jag samarbeten med duktiga make-up artister där man kan boka hår och smink och det går även att köpa till en blomsterkrans eller bukett om man vill det. Vill man fotograferas i sina egna kläder går även det jättebra! Allt för att ni ska få precis de bilder ni vill ha.

När bör vi boka?

 
 
 
Jag rekommenderar er att boka in en tid runtomkring vecka 25, detta för att vi ska hinna hitta ett datum som passar både er och mig innan bebisen tittar ut. Vilken vecka som passar bäst för fotografering är helt upp till er då alla kroppar ser olika ut. Att tänka på är att de sista 3-4 veckorna brukar oftast bebis lägga sig till rätta och magen sjunka ner en liten bit. 
Jag fotar gravid året om och föredrar att fotografera er utomhus, alla årstider är fina på sitt sätt och under vinterhalvåret håller du värmen med värmekuddar, filtar och något varmt att dricka. 
 
 
“Att vara höggravid och att känna sig vacker är inte alltid helt lätt, lägg till en tvååring och du är rätt slutkörd.. Att då få fotograferas av Hanna var en helt otrolig upplevelse! Vi hade så roligt och Hanna är verkligen duktig på det hon gör! När solljuset svek oss anpassade hon vart vi skulle fota och arbetade otroligt flexibelt för att få till magiska bilder utifrån de förutsättningar naturen gav henne! Hon var också underbar på att peppa och guida mig för att bilderna skulle bli så bra som möjligt och hon fick mig verkligen att känna mig som en gudinna! Att kunna avsluta graviditeten med att titta på dessa underbara bilder och faktiskt kunna säga att DAMN vad snygg jag är, det är värt allt i världen och jag rekommenderar verkligen er att unna er en stund med Hanna för att föreviga de stora (eller små) stunderna i livet på bästa sätt!”
 

Hur går jag vidare?

Låter detta som en fotografering för dig? Här kommer ytterligare lite info som kan vara bra att veta om ni är intresserade att boka. Fyll i bokningsformuläret nedan, sedan får du svar inom några dagar med prisuppgifter och lediga tider. Bokningsformuläret är inget bindande, utan mer som en intresseförfrågan.

Betalning? 

När vi hittat ert datum så får ni en faktura på en bokningsavgift och när den är betald så är datumet garanterat ert. Härefter planerar vi er fotografering ihop. Efter fotograferingen får ni sedan ett webb-album och det är först då ni bestämmer hur många bilder ni vill köpa, när betalningen är klar får ni sedan ett webb-album med era bilder som ni kan ladda ner.

Innan, under och efter?

Innan fotograferingen så bestämmer vi plats, tid och dag. Vi diskuterar även kläder och eventuell rekvisita. Vill du att partner, blivande syskon eller kanske husdjur ska vara med på fotograferingen så går det självklart jättebra! Tips till partner och syskon är att ha kläder utan för stora tryck och i färger som passar ihop. 
Under fotograferingen kommer vi ha en rolig, avslappnad stund tillsammans! Om ni väljer att ha med hela familjen så börjar vi med familjefotografering, med fokus på kärleken och er familj! Sedan avslutar vi med bilder på dig, jag kommer hjälpa dig med poseringen så det är inget du behöver oroa dig över! Vill du och din partner ha bilder på er ihop så avslutar vi med en liten par-session.
Efter fotograferingen så börjar mitt efterarbete med urval och redigering. Sedan tar det ca 1-2 veckor innan ni får ert webb-album på mail och ni kan sedan sitta hemma i lugn och ro och välja vilka bilder ni vill ha. När ni valt ut era favoriter får ni ett nytt album där ni kan ladda ner både lågupplösta och högupplösta digitala bilder. 

  Vill du låna klänningar? (endast vid gravidfotograferingar)

  Ja, väldigt gärna!Nej tack, inte min grej.Kanske!Gärna både klänningar och mina vanliga kläder.

  Hur hittade ni mig? (*)

  Säg hej och


  Låt mig föreviga era minnen!

  Hanna Strålman

  Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

  email: hanna@stralmansfoto.com