Gravidfotografering - Jönköping

Grattis till graviditeten,

vilken lycka!

 
Att få föreviga en graviditet är för mig en stor ära. För jag antar att ni kikar in just här hos mig för att ni funderar på att ta gravidbilder. Vissa kan tycka det känns lite obekvämt, man kanske inte är riktigt van vid sin nya kropp eller så trivs man inte framför kameran… Men vet ni vad? Det är inget ni behöver oroa er för! En gravidfotografering hos mig är en mysig, avslappnad och rolig stund. En riktig ego-boost!

Jag har många fina klänningar som man kan låna och det finns något som passar alla. Vill ni lyxa till det lite extra så har jag även samarbeten med duktiga make-up-artister där man kan boka smink och enklare hårstyling. Det går även köpa till en blomsterkrans eller bukett om man vill det. 

Vill man fotograferas i sina egna kläder går självklart det jättebra! Allt för att ni ska få precis de bilder ni vill ha.

När bör vi boka?

 
 
Jag rekommenderar er att boka in en tid runtomkring vecka 20, detta för att vi ska hitta ett datum som passar både er och mig innan bebisen hinner titta ut. Vilken vecka som passar bäst för en gravidfotografering är helt upp till er då alla kroppar ser olika ut. Det man ska tänka på är att de sista 3-4 veckorna brukar oftast bebis lägga sig till rätta och magen kan sjunka ner en liten bit. 
 
Jag fotograferar året om och föredrar att fotografera er utomhus. Alla årstider är fina på sitt sätt och under vinterhalvåret håller du värmen med värmekuddar, filtar och något varmt att dricka. 
 
 
”Att vara höggravid och att känna sig vacker är inte alltid helt lätt, lägg till en tvååring och du är rätt slutkörd.. Att då få fotograferas av Hanna var en helt otrolig upplevelse! Vi hade så roligt och Hanna är verkligen duktig på det hon gör! När solljuset svek oss anpassade hon vart vi skulle fota och arbetade otroligt flexibelt för att få till magiska bilder utifrån de förutsättningar naturen gav henne! Hon var också underbar på att peppa och guida mig för att bilderna skulle bli så bra som möjligt och hon fick mig verkligen att känna mig som en gudinna! Att kunna avsluta graviditeten med att titta på dessa underbara bilder och faktiskt kunna säga att DAMN vad snygg jag är, det är värt allt i världen och jag rekommenderar verkligen er att unna er en stund med Hanna för att föreviga de stora (eller små) stunderna i livet på bästa sätt!”
 

Hur går vi vidare?

 
Låter detta som en fotografering för dig? Här kommer då ytterligare lite info som kan vara bra att veta om ni är intresserad av att boka. Börja med att fylla i bokningsformuläret. Sedan får du svar inom några dagar med både prisuppgifter och lediga tider. Formuläret är inget bindande utan mer som en intresseförfrågan.

 

Betalning?

 
När fotograferingen är gjord får ni er faktura och den ska vara betald innan leveransen av bilderna sker. 

Innan, under och efter?

Innan fotograferingen så bestämmer vi tid och plats. Du kommer även få en liten guide via mail med tips inför fotograferingen. I den guiden kan du även se alla klänningar som finns att välja mellan. Meddela mig sedan vilken/vilka klänningar du vill ha.

Vill partner, blivande syskon eller husdjur vara med på fotograferingen så går det självklart jättebra. Då kombinerar vi och tar några bilder på dig ensam men även bilder med övriga familjemedlemmar. 

Under fotograferingen kommer vi ha en rolig, avslappnad stund tillsammans. Jag kommer finnas med och guida er och hjälpa med vilka poseringar som framhäver gravidmagen på bästa sätt. 

Efter fotograferingen så börjar mitt efterarbete med redigering. Efter ca 2-3 veckor får ni sedan ert webb-album där ni kan välja vilka bilder ni vill ha.

Bokningsförfrågan

Säg hej och


Låt mig föreviga era minnen!

Hanna Strålman

Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

email: hanna@stralmansfoto.com