Bröllopsfotograf i Jönköping, Småland.

Som reser dit ni vill för att föreviga er dag.

Först och främst: 

Stort grattis till er!

Tänk att ni ska gifta er! Ni kommer alltså att få er alldeles egna dag, er bröllopsdag! En dag där ni bestämmer precis allting. Jag kan prata om bröllop hur länge som helst men för att ta det kort, så har jag det coolaste jobbet någonsin… Enligt mig då 😉 och då pratar jag inte om mitt jobb som lönetant… Utan mitt jobb som bröllopsfotograf! Vilket förmodligen är anledningen till varför just ni är här. Jag vill att ni är som “ni är” med mig, vill ni ha ett enklare, lite mindre bröllop så kör på det, supermysigt ju! Gifter ni er på ett slott, så ja absolut, as-coolt! Eller kanske utomhusvigsel på en brygga och festen i en sjöbod, magiskt! Ja, jag hoppas ni förstår. Oavsett vilket bröllop just ni drömmer om så är det verkligen en ära för mig att få vara med och fånga er dag.

Jag vill att ni ska köra på och bara låta mig följa med. Se mig som en vän men även som ett bröllopsproffs med kamera, för jag kommer fotografera allt som händer, alla känslor, skratten, tårarna, spexet på middagen och fuldansen framåt småtimmarna.  Jag vill att ni ska fokusera på att ha världens bästa, roligaste och härligaste dag med era nära och kära så fixar jag bilderna, så ni sedan kan minnas dagen och titta tillbaka på bilderna om och om igen. Ni kommer inte bara komma ihåg hur dagen såg ut, utan hur det kändes! Det är det tjusiga med bilder som har känslor.

Är  jag er

bröllopsfotograf?  

Är ni ute efter en avslappnad, enkel och glad fotograf? Då kommer vi att passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Under fotograferingen styr jag er om det behövs och är självklart öppen för era egna idéer. Med kärleken i fokus skapar vi tillsammans minnesvärda bilder och fångar era personligheter! Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag, men som tur är så är det mest skratt. På mitt kontorsarbete kallas jag för Fnissman, vilket verkligen inte är helt obefogat!  
Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar tillsammans. Bor vi nära så ses jag gärna på en kopp kaffe eller två. Jag vill lära känna er och jag vill även att ni ska få lära känna mig, detta för att skapa en relation redan innan er bröllopsdag. Jag vill veta allt om er och er stora dag, 

Väljer ni mig som bröllopsfotograf så får ni inte bara en fotograf, tro mig! Jag har varit med om mycket på bröllopen jag har fotograferat. Jag har bland annat fixat en brudfrilla, det ni! Jag har hållt klänningen på toaletten, hjälpt alla marshalker med slipsarna, hämtat blommor, torkat tårar. Jag har kramats, lugnat nervösa brudgummar och ja en massa, massa mer! Jag vill vara där för er under dagen, som en vän.

Hur går vi vidare?

Börja med att fyll i formuläret nedan, sedan har vi kontakt! Superkul! Jag försöker alltid svara er inom 1-2 arbetsdagar. Jag kommer därefter återkoppla med min prisguide, en enligt mig fantastisk guide där ni kan läsa mycket om bröllop och även om mig och hur jag fotograferar. 

När ni sedan väljer att gå vidare så börjar vi med ett möte, antingen ett digitalt eller så ses vi över en kaffe och så pratar vi om allt och inget! Vi lär känna varandra och ni får möjlighet att bolla tankar och idéer om ert bröllop! Därefter väljer ni att gå vidare med er bokning.

Betalning? 

När vi haft vårt första möte och ni valt att gå vidare så kommer vi skriva avtal och ni får en bokningsdaktura på 30% av det totala beloppet. Sedan är det spikat och klart och vi kan tillsammans peppa inför er bröllopsdag. Jag finns för er både innan, under och efter ert bröllop om det är så att ni har några frågor eller funderingar. När bröllopet väl ägt rum så får ni en faktura på det resterande beloppet. 

Innan, under och efter?

Innan, under och efter bröllopet finns jag som ett stöd om det är så att ni har frågor eller funderingar kring ert bröllop. Det kan vara vad som helst, körschema, underhållning eller bröllopstårtor. Jag har ju varit med på rätt många bröllop så har definitivt koll på vad som funkar och inte.
Vi träffas även i Jönköping eller i närheten för en provfotografering några månader innan ert bröllop. Då lär vi känna varandra ännu mer och ni får känna på lite hur det känns att bli fotograferade. Vi kan även reka lite platser om det är så att ni gifter er i Jönköping med omnejd. Självklart ingår det bilder från provfotografering också.
När det äntligen är dags för er bröllopsdag så finns jag nära till hands under hela dagen, jag kommer alltid i god tid och kollar av omgivningen innan det är dags att börja fotografera. Under förberedelser, vigsel, mingel och middag är jag rätt diskret och fotograferar det som händer när det händer. Jag fångar spontana ögonblick och äkta känslor under dessa delar av dagen. När det kommer till porträtten så styr jag er lite mer om det är så att det behövs.
Av erfarenhet så vet jag att brudparen brukar vara väldigt spända på att få se bilder från bröllopet så dagen efter så får ni ett litet smakprov från dagen. Jag skickar även sista delen av fakturan som ska vara betald 14 dagar efter bröllopet. Efter några veckor får ni sedan slutliga leveransen av eventuella produkter och era bilder enligt. 
 

“Kan varmt rekomendera Hanna/Strålmansfoto till alla som önskar vackra bilder och en avslappnad fotografering! Hanna fick oss båda att slappna av och bara ha roligt under våran bröllosfotografering. Så även om man saknar kameravana behöver man inte oro sig för stela onaturliga bilder utan Hanna lockar fram naturliga skratt och fångar ögonblicket! Det enda vi kan ångra var att vi inte hade med oss Hanna hela dagen under vårt bröllop! Stort tack Hanna för magiska bilder <3.”
 
Emeli och Kenn – 2018

 

Kärlekshistorier

 
Klicka på bilderna för att få se mer från bröllop jag varit med och fotograferat.

Bröllopsförfrågan

  Hur hittade ni mig? *

  InstagramFacebookGoogleRekommendationEvent  Säg hej och


  Låt mig föreviga era minnen!

  Hanna Strålman

  Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

  email: hanna@stralmansfoto.com