Bröllopsfotograf i Jönköping, Nässjö, Småland.

Som reser dit ni vill för att föreviga er stora dag.

Först och främst: Stort grattis till er!

Tänk att ni ska gifta er! Ni kommer få er alldeles egna dag, er bröllopsdag! Ni vet att ni bestämmer precis allt på er dag va? Men det är ju några val som ska göras och några beslut som ska tas så jag förstår att ni redan nu är i full gång med planeringen. Wow! så himla kul, jag älskar bröllop! Alla typer av bröllop, det lilla intima i stadshuset, det stora på slottet eller varför inte i en sjöbod med utomhusvigsel på bryggan. Oavsett hur era tankar går så vill jag vara med på vägen. Som bröllopsfotograf har jag varit på några bröllop och har många ideér att dela med mig av om ni känner att ni behöver bolla!
 
För mig är varje bröllop unikt och jag måste nypa mig i armen vid vartenda bokning. Ett nyp och en glädjedans, ungefär sån är jag haha! Det är helt enkelt så stort för mig att få äran att bli den utvalda som får vara med och föreviga ert bröllop. Jag gör verkligen allt och lite till för att fånga dagen alla känslor och allt som händer. Detta för att ni sedan ska kunna titta tillbaka på bilderna och minnas dagen, om och om igen! Vet ni att man ofta har svårt att komma ihåg delar av sin bröllopsdag? Det beror på att det är så mycket som händer, så mycket känslor för er och era nära och kära. Därför är det väldigt bra att ha en bröllopsfotograf man kan lita på, en erfaren som vet vad som händer och även när det händer!

Är jag er bröllopsfotograf?

Är ni ute efter en avslappnad, enkel och glad fotograf? Då kommer vi att passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Under fotograferingen styr jag er om det behövs och är självklart öppen för era egna idéer. Med kärleken i fokus skapar vi tillsammans minnesvärda bilder och fångar era personligheter! Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag, men som tur är så är det mest skratt. På mitt kontorsarbete kallas jag för Fnissman, vilket verkligen inte är helt obefogat! 
 
Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar tillsammans. Bor vi nära så ses jag gärna på en kopp kaffe eller två. Jag vill lära känna er och jag vill även att ni ska få lära känna mig. Detta för att det skapa en relation redan innan er bröllopsdag.  På självaste bröllopet så finns jag till hands hela tiden. Jag är en riktig fixare, ser inga problem utan bara lösningar. Jag rättar till frisyren, håller buketten, knyter skor, torkar tårar, kramas och finns där för er! 
“Hanna är en fotograf som verkligen fångar de där riktigt naturliga härliga känslorna, hon lockar fram dom med sin genuina personlighet. Det kändes inte alls stelt utan vi delade många härliga skratt under fotograferingen som gjorde att vi kunde slappna av. Bilderna blev helt fantastiska!! Hanna var med oss under hela vår bröllopsdag och vi kunde inte önska oss en bättre fotograf hon är både rolig, härlig, hjälpsam och kärleksfull! Det kändes som vi känt varandra länge! Vi är SÅ tacksamma och glada att vi valde just Hanna Strålman som vår fotograf! TACK Hanna för att du ville föreviga vår dag!”
 
– Ebba och Bobby  
“Kan varmt rekomendera Hanna/Strålmansfoto till alla som önskar vackra bilder och en avslappnad fotografering! Hanna fick oss båda att slappna av och bara ha roligt under våran bröllosfotografering. Så även om man saknar kameravana behöver man inte oro sig för stela onaturliga bilder utan Hanna lockar fram naturliga skratt och fångar ögonblicket! Det enda vi kan ångra var att vi inte hade med oss Hanna hela dagen under vårt bröllop! Stort tack Hanna för magiska bilder <3.”
 

– Emeli och Kenn

 

Kärlekshistorier

 
Klicka på bilderna för att få se mer från bröllop jag varit med och fotograferat.

Bröllopsförfrågan

Hur hittade ni mig? *
InstagramFacebookGoogleRekommendationEvent