Bröllopsdagen - en av de största dagarna i era liv.

Först och främst: Stort grattis till er!

Tänk att ni ska gifta er! Ni kommer få er alldeles egna dag, er bröllopsdag! Ni vet att ni bestämmer precis allt på denna dag va? Det är ju några val som ska göras, några beslut som ska tas och jag kan tänka mig att ni redan nu är i full gång med planeringen. Wow! så himla kul, jag älskar bröllop! Alla typer av bröllop, det lilla intima i stadshuset, det stora på slottet eller varför inte i en sjöbod med utomhusvigsel på bryggan. Oavsett hur era tankar går så vill jag vara med! 
 
För mig är varje bröllop unikt och jag måste nypa mig i armen vid vartenda bokning. Ett nyp och en glädjedans, haha! Det är helt enkelt så stort för mig att få äran att bli den utvalda som får vara med och föreviga ert bröllop. Jag gör verkligen allt och lite till för att fånga dagen så att ni sedan kan titta tillbaka på bilderna och minnas den, om och om igen!

Är jag er bröllopsfotograf?

Är ni ute efter en avslappnad, enkel och glad fotograf? Då kommer vi att passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Under fotograferingen styr jag er om det behövs och är självklart öppen för era egna idéer. Vill ni busa till det så är jag på direkt, allt för att fånga minnesvärda bilder och era personligheter! Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag. 
 
Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar och på bröllops-dagen finns jag till hands hela tiden. Jag är en riktig fixare, ser inga problem utan bara lösningar. Jag rättar till frisyren, håller buketten, knyter skorna, torkar tårar, kramas och finns där för er.
“Hanna är en fotograf som verkligen fångar de där riktigt naturliga härliga känslorna, hon lockar fram dom med sin genuina personlighet. Det kändes inte alls stelt utan vi delade många härliga skratt under fotograferingen som gjorde att vi kunde slappna av. Bilderna blev helt fantastiska!! Hanna var med oss under hela vår bröllopsdag och vi kunde inte önska oss en bättre fotograf hon är både rolig, härlig, hjälpsam och kärleksfull! Det kändes som vi känt varandra länge! Vi är SÅ tacksamma och glada att vi valde just Hanna Strålman som vår fotograf! TACK Hanna för att du ville föreviga vår dag!”
 
– Ebba och Bobby  
“Kan varmt rekomendera Hanna/Strålmansfoto till alla som önskar vackra bilder och en avslappnad fotografering! Hanna fick oss båda att slappna av och bara ha roligt under våran bröllosfotografering. Så även om man saknar kameravana behöver man inte oro sig för stela onaturliga bilder utan Hanna lockar fram naturliga skratt och fångar ögonblicket! Det enda vi kan ångra var att vi inte hade med oss Hanna hela dagen under vårt bröllop! Stort tack Hanna för magiska bilder <3.”
 

– Emeli och Kenn

 

Kärlekshistorier

 
Klicka på bilderna för att få se mer från bröllop jag varit med och fotograferat.

Bröllopsförfrågan

Hur hittade ni mig? *
InstagramFacebookGoogleRekommendationEvent