Bröllopsfotograf i Jönköping, Småland.

Som reser dit ni vill för att föreviga er stora dag.

Först och främst: 

Stort grattis till er!

Tänk att ni ska gifta er! Ni kommer alltså att få er alldeles egna dag, er bröllopsdag! En dag där ni bestämmer precis allting. Jag kan prata om bröllop hur länge som helst men för att ta det kort, så har jag det coolaste jobbet någonsin… Enligt mig då 😉 och då pratar jag inte om mitt jobb som lönetant… Utan mitt jobb som bröllopsfotograf! Vilket förmodligen är anledningen till varför just ni är här. Jag vill att ni är som “ni är” med mig, vill ni ha ett enklare, lite mindre bröllop så kör på det, supermysigt ju! Gifter ni er på ett slott, så ja absolut, as-coolt! Eller kanske utomhusvigsel på en brygga och festen i en sjöbod, magiskt! Ja, jag hoppas ni förstår. Oavsett vilket bröllop just ni drömmer om så är det verkligen en ära för mig att få vara med och fånga er dag.

Jag vill att ni ska köra på och bara låta mig följa med. Se mig som en vän men även som ett bröllopsproffs med kamera, för jag kommer fotografera allt som händer, alla känslor, skratten, tårarna, spexet på middagen och fuldansen framåt småtimmarna.  Jag vill att ni ska fokusera på att ha världens bästa, roligaste och härligaste dag med era nära och kära så fixar jag bilderna, så ni sedan kan minnas dagen och titta tillbaka på bilderna om och om igen. Ni kommer inte bara komma ihåg hur dagen såg ut, utan hur det kändes! Det är det tjusiga med bilder som har känslor.

Är  jag er bröllopsfotograf? 

 
 
Är ni ute efter en avslappnad, enkel och glad fotograf? Då kommer vi att passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Under fotograferingen styr jag er om det behövs och är självklart öppen för era egna idéer. Med kärleken i fokus skapar vi tillsammans minnesvärda bilder och fångar era personligheter! Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag, men som tur är så är det mest skratt. På mitt kontorsarbete kallas jag för Fnissman, vilket verkligen inte är helt obefogat!  
Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar tillsammans. Bor vi nära så ses jag gärna på en kopp kaffe eller två. Jag vill lära känna er och jag vill även att ni ska få lära känna mig, detta för att skapa en relation redan innan er bröllopsdag. Jag vill veta allt om er och er stora dag, 

Väljer ni mig som bröllopsfotograf så får ni inte bara en fotograf, tro mig! Jag har varit med om mycket på bröllopen jag har fotograferat. Jag har bland annat fixat en brudfrilla, det ni! Jag har hållt klänningen på toaletten, hjälpt alla marshalker med slipsarna, hämtat blommor, torkat tårar. Jag har kramats, lugnat nervösa brudgummar och ja en massa, massa mer! Jag vill vara där för er under dagen, som en vän.

“Hanna är en fotograf som verkligen fångar de där riktigt naturliga härliga känslorna, hon lockar fram dom med sin genuina personlighet. Det kändes inte alls stelt utan vi delade många härliga skratt under fotograferingen som gjorde att vi kunde slappna av. Bilderna blev helt fantastiska!! Hanna var med oss under hela vår bröllopsdag och vi kunde inte önska oss en bättre fotograf hon är både rolig, härlig, hjälpsam och kärleksfull! Det kändes som vi känt varandra länge! Vi är SÅ tacksamma och glada att vi valde just Hanna Strålman som vår fotograf! TACK Hanna för att du ville föreviga vår dag!” 

Ebba och Bobby – 2018

“Kan varmt rekomendera Hanna/Strålmansfoto till alla som önskar vackra bilder och en avslappnad fotografering! Hanna fick oss båda att slappna av och bara ha roligt under våran bröllosfotografering. Så även om man saknar kameravana behöver man inte oro sig för stela onaturliga bilder utan Hanna lockar fram naturliga skratt och fångar ögonblicket! Det enda vi kan ångra var att vi inte hade med oss Hanna hela dagen under vårt bröllop! Stort tack Hanna för magiska bilder <3.” Emeli och Kenn – 2018

 

Kärlekshistorier

 
Klicka på bilderna för att få se mer från bröllop jag varit med och fotograferat.

Bröllopsförfrågan

Hur hittade ni mig? *
InstagramFacebookGoogleRekommendationEvent