Bröllopsfotograf i Jönköping

& hela Sverige!

Först och främst, stort grattis till er!

Tänk att ni ska gifta er! Ni kommer alltså att få er alldeles egna dag, er bröllopsdag! En dag där ni bestämmer precis allting. Jag kan prata om bröllop hur länge som helst, men för att ta det kort… Så har jag det coolaste jobbet någonsin! (pratar inte om mitt jobb som lönespecialist…) Jag är alltså bröllopsfotograf! Jag får vara med på en utav de finaste dagarna i personers liv! Helt magiskt. Men åter till er, jag antar att ni är här just för att ni letar efter er blivande bröllopsfotograf!

Jag vill att ni är som ”ni är” med mig, vill ni ha ett enklare, lite mindre bröllop så kör på det! Supermysigt ju! Gifter ni er på ett slott, så ja absolut! Jättefint! Drömmer ni kanske om att ha en utomhusvigsel på en brygga och festen i en sjöbod, så jajaja! Magiskt! Ja, jag hoppas att ni förstår att oavsett vilket bröllop just ni drömmer om så vill jag vara med!

Jag vill att ni ska köra på och bara låta mig få följa med. Se mig som en vän men även som ett bröllopsproffs! Jag kommer att fotografera allt som händer, alla känslor, skratten, tårarna, spexet på middagen och ful-dansen framåt småtimmarna. Jag vill att ni ska fokusera på att ha världens bästa dag med era nära och kära, så fixar jag bilderna! Så att ni sedan kan titta tillbaka på bilderna och uppleva dagen om och om igen. Ni kommer inte bara komma ihåg hur dagen såg ut, utan hur det kändes! Det är det tjusiga med bilder som har känslor.

Är jag er bröllopsfotograf?

Är ni ute efter an avslappnad, enkel och glad fotograf? Då kommer vi passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Under fotograferingen styr jag er om det behövs och är självklart öppen om ni har egna idéer. Med kärleken i fokus skapar vi tillsammans minnesvärda bilder som fångar era personligheter!

Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar! Så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag, men som tur är brukar det bli mest skratt! På mitt kontorsarbete kallas jag för Fnissman, vilket verkligen inte är helt obefogat!

Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar tillsammans. Bor vi nära så ses jag gärna på en kopp kaffe eller två. Jag vill lära känna er och jag vill även att ni ska få lära känna mig. Detta för att skapa en relation redan innan er stora dag!

Väljer ni mig som bröllopsfotograf så får ni inte bara en fotograf, tro mig! Jag har varit med om mycket på bröllopen jag fotograferat. Jag har bland annat fixat en bruds hår, det ni! Det kanske inte var meningen, men klart man rycker in om det behövs! Jag har hållt klänningen på toaletten, hjälpt brudgummen med corsaget, hämtat blommor, torkat tårar. Jag har kramats, lugnat nervösa brudpar och ja en massa, massa mer. Jag vill vara där för er, som en vän.

allt du behöver veta om

BRÖLLOPS
FOTOGRAFERING

Efter att ha fotograferat mer än 70 bröllop de senaste 5 åren så vet jag att vilka bilder man uppskattar lite extra.

Den där kramen du får av din mamma när du fått på dig klänningen och det sista piffet är klart. Hur en tår rinner ner för din blivandes kind när ni ses vid First look och hur ni sedan förenas i en varm, lång kram. 

När du får en klapp på kinden av din farfar som åkt långt bara för att vara med på din dag, trots att han är gammal och egentligen kanske inte orkar. 

Hånglet under Golden hour och hur era vänner jublar på dansgolvet när ni kör dance-battle! Ja, ni fattar!

Ett bröllop handlar om så mycket mer än den perfekta dukningen och att tärnornas klänningar ska matcha färgtemat (trots att detta blir galet snygga bilder 😉). Det handlar om att fira er kärlek, det är livets kärleksfest och början på ett nytt kapitel i ert liv! 

HANNA SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF!

ni behöver aldrig oroa er för STELA BILDER där ni snällt tittar in i kameran när jag fotograferar.

Nej, nej, nej! Jag fokuserar mycket på att ni ska ha roligt på vägen och guidar er till avslappnade kärleksfulla bilder.Jag vill ha ÄKTA KÄNSLOR, varma kramar och  massa skratt! 

Här behövs definitivt ingen modellvana! En återkommande sak jag säger under en fotografering är att ni ska ”gosa in er”. Ni får vara sådär nära, nära. NJUTA av varandra, viska ett riktigt pinsamt skämt i varandras öron. Hålla händerna hårt mellan er, för ni vill aldrig släppa taget. Dansa på en äng och sno en PUSS medans solen går ner i horisonten.

är ni med mig!?

Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0016
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0018
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0014
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0017
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0019
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0015

Kristine & Hannes

Vi kunde inte vara mer nöjda över valet med dig som vår bröllopsfotograf! 🥰. Både till de fantastiska bilderna där du har ett öga för detaljer och förmåga att lyckas fånga alla känslor och fina ögonblick på bild men även för dig som person. Du är mycket lättsam, hjärtlig och varm ❤️. En person med en härlig energi som man gärna vill ha med på sin bröllopsdag. Både vi och brudföljet kände verkligen att du var en i gänget! Inte en sekund kände vi oss stela framför kameran och vi uppskattade att du kom med egna idéer som resulterade i magiska bilder som vi har fått många komplimanger för. Vi skulle varmt rekommendera dig till andra som letar efter en fotograf som är lyhörd och genuint engagerad både innan, under och efter bröllopet ❤️. Tack vare dig har vi nu fantastiska bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv och minnas tillbaka till vår stora dag med ett leende på läpparna!

Hur går det till?

01. bokningsförfrågan

Nu när ni kikat runt lite här så tänker jag att ni börjar bli lite nyfikna på mig som bröllopsfotograf, vilket känns jättekul! Första steget gör ni genom att fylla i er förfrågan. Sen är vi igång! Ni kommer få svar inom 1-3 dagar, då får ni min fenomenala prisguide, där kan ni läsa allt om bröllop och lite till! 

02. bröllopsmöte

För mig är det viktigt att vi klickar, därför bokar jag alltid in ett bröllopsmöte. Det är väldigt prestigelöst och vi kan verkligen prata om allt och inget. Jag vill veta mer om er, vilka ni är, hur ni träffades och vad ni gillar att göra. Vi kan träffas här i Jönköping över en kaffe, bor ni långt ifrån så tar vi en digital fika. Vi pratar bröllop också såklart och går igenom avtal och lite sånt där viktigt! Ni har också möjlighet att ställa frågor och sådär om det är något speciellt ni funderar på. Efter mötet får ni sen några dagar på er att känna efter. Väljer ni att gå vidare så får ni en bokningsfaktura och så skriver vi självklart avtal.

03. provfotografering

Provfotografering ingår i alla mina paket, ni måste dock  komma till Jönköping! Men tro mig det är en vacker stad och definitivt värd ett besök. Under fotograferingen får ni känna på hur det känns att bli fotograferade och så får vi chansen att lära känna varandra ännu mer. Självklart får ni ett online-galleri med era bilder från fotograferingen. 

04. pepp på vägen

Här är ni i full gång med planeringen! Ni letar leverantörer, spenderar timmar på pinterest, instagram och tiktok och fylls upp med bröllopsinspo på hur ni vill ha er egen dag. Ni ska få ett tips redan nu! Gör ER grej! Då blir det minnesvärt, ni ska inte göra något ni inte vill! Eller något som inte känns som ni. Jag finns alltid här och bollar gärna! Känner ni att ni vill ta ett möte till så gör vi det, jag tycker bara det är roligt att prata bröllop och vill gärna hjälpa er om jag kan!

05. ert bröllop

Dagen är här, ert bröllop! Er dag, ni ska säga JA till varandra. Det kommer bli en magisk dag fylld med kärlek, skratt och glädje! Jag spenderar dagen med er och försöker även här stötta och peppa när det behövs! Jag vill gärna att vi lägger 45-60 min på att fota era porträtt, här kommer jag guida och styra er lite så vi får en fin variation på bilderna. Under de andra delarna av dagen så hänger jag bara på och dokumenterar det som händer.

06. redigering & leverans

Några dagar efter ert bröllop så får ni ett första smakprov, ett digitalt litet mini-album. För jag VET att ni kommer vara nyfikna. Dessa bilder får ni skålart använda direkt och visa för era nära och kära. Sedan börjar mitt arbete med redigeringen. Leveransen får ni sedan via ett personligt online-galleri. Detta kan ni dela hej vilt med era nära och kära, självklart kan ni även privat-markera bilder som ni vill behålla för er själva. Jag försöker leverera bilderna inom 6-10 veckor. 

Emma & Albin

Alltsååå Hanna, bilderna är fantastiska! 🥰 Vi sitter här med tårar i ögonen och njuter av att få uppleva dagen igen! 🥲 TACK snälla för att du ville vara vår fotograf! Tack för det fina bildspelet du satt ihop! Vi är så otroligt glada över att vi fick ha dig som vår bröllopsfotograf! Vi rekommenderar dig verkligen till alla. Var så rädd att det skulle kännas stelt att fotas eftersom vi inte är vana vid det, men den oron var helt onödig! Allt kändes så naturligt med dig. 

TACK för allt! Vi hör av oss i framtiden ❤️

redo för livets..

INVESTERING!?

Det finns flera olika bröllopspaket hos mig och priserna börjar på 23 000kr. Självklart kan jag också skräddarsy ett paket åt just er. 

För mer info om paketen och vad som ingår så kontakta mig så bokar vi ett kostnadsfritt möte där vi kan prata mer.

JAG SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN ER!

vill ni veta mer?

SÄG HEJ!

Nu när ni kommit enda hit så förstår jag att ni börjar bli liiite sugna på att boka mig som er bröllopsfotograf! Eller så kanske ni har någon fundering fortfarande. Fyll i nedan vetja, så pratar vi mer via mail eller ett kostnadsfritt möte, jag vill som sagt veta allt om er och ert bröllop!! 

Ord som beskriver er