Bakom kameran har ni mig, Hanna Strålman!

Född och uppväxt i Nässjö men flyttade till Jönköping våren 2015. Vi bor precis vid Vätterstranden, jag, min sambo och vår katt Freja. Jag älskar verkligen att bo vid vattnet! En promenad längs med Vättern kan nästan liknas med en promenad längs havet, underbara havet! Jag har tillbringat alla mina sommarlov i vårt sommarhus på Västkusten, så hav, klippor och sjöbodar ligger mig extra varmt om hjärtat och att få fotografera bröllop på västkusten är såklart en dröm för mig! 

Känd för vissa som Fnissman, jag fnissar en del och har ni otur resulterar det ofta i världens skrattanfall! Sådär så jag liksom inte kan sluta, men oftast smittar det! Jag älskar gapskratt, glädje och kärlek! Jag går även under smeknamnet Skalman, enligt min sambo så har jag tydligen en mat och sovklocka…

När jag inte fotograferar älskar jag att resa, umgås med vänner/familj och vara i sommarstugan! Jag ser Harry P-filmerna, och Sagan om ringen-triologin minst en gång per år, dricker helst Nocco, bubbel eller Cola zero! Så nu känner ni mig!

Det bästa med att vara just bröllopsfotograf är alla brudpar man får lära känna, alla stunder man får vara med och uppleva. Alla platser man får se och hur man sakta men säkert är blir en i gänget. Som fotograf kommer man väldigt nära på en gång, man får höra historier om hur du var som barn, hur den där galna festen var och för att inte prata om resan till Cypern! På bara några timmar så vet man allt och lite till! Därför är det så viktigt att ni väljer en fotograf som ni trivs och känner er bekväma med! 

Väljer ni mig som er bröllopsfotograf så får ni så mycket mer än bara en fotograf som kommer och fotograferar ert bröllop. Ni får pepp och stöd på vägen mot er bästa dag! Ni får någon att bolla idéer med som älskar att prata om ert bröllop precis lika mycket som ni gör! Någon som har koll på vad som funkar och inte funkar på ett bröllop! Jag vill finnas där för er, jag vill veta allt om ert bröllop och älskar när ni inkluderar mig i er planering!

Jag tror på äkta ögonblick och söker alltid känslor. Jag vill att bilderna ska visa hur det kändes där och då. Hur ni tillsammans gapskrattade, blev rörda till tårar och hur ni dansade i solnedgången. Jag är en känslomänniska och att få äran att fånga och föreviga känslor på bild är så himla häftigt! Att få fånga era historier, er kärlek och er dag är verkligen speciellt för mig och oavsett vilken typ av bröllop ni valt att ha så känner jag mig otroligt hedrad över att få vara er bröllopsfotograf.

THINGS I LOVE!!

  • FÄRG, Speciellt turkos, gul och rosa!
  • RESOR, gärna till varmare platser! Men gillar att uppleva sverige också.
  • DJUR, framförallt hund, katt och delfin! Men egentligen tycker jag nog alla djur är sötaaa.
  • TAPAS!!
  • Realityserier… till min sambos stora besvikelse, haha!
  • Lösgodis, speciellt grejer från Bubs, ni vet de här lakrits/hallon-döskallarna, favoriten är den som är röd och gul…
  • Musik, typ all musik men gärna sånt med fart i. Trallvänligt funkar också alltid.
  • Havet, jag vet att jag nämnde det här ovan, men jag älskar verkligen havet! Åka båt, sitta på klippor, hänga på stranden och bada! Härligaste som finns.

vill ni veta mer?

SÄG HEJ!