hanna

Bakom kameran har ni mig, Hanna Strålman

Hanna_rätt_4

Vem är då jag?

Jag heter Hanna Strålman, och jag utgår från Jönköping, en väldigt vacker stad belägen vid Vätterns sydspets. Visste ni att Vättern är den sjätte största insjön i Europa?! Det ni, jag har till och med turen att ha Vätterstranden som baksida och det är en verkligen av mina favoritplatser. När man promenerar längs med stranden så kan man nästan inbilla sig att man går längs havet. Jag har tillbringat alla mina sommarlov på västkusten, så hav, klippor och sjöbodar ligger mig varmt om hjärtat och att få fota bröllop på kusten är såklart en dröm för mig.
 
Jag är en känslomänniska och att fånga och få föreviga känslor på bild är ju så himla häftigt och något jag verkligen brinner för! Att få fånga era historier, er kärlek och er dag är verkligen speciellt för mig och oavsett vilken typ av bröllop ni valt att ha så känner jag mig otroligt hedrad. 
 
Känd för vissa som Fnissman, jag fnissar en del och har ni otur så resulterar det ofta i världens skrattanfall! Sådär så jag liksom inte kan sluta, oftast smittar det! Jag älskar skratt, glädje och kärlek! Jag går även under smeknamnet Skalman, enligt min sambo så har jag tydligen en mat och sovklocka…
 
800_4502

Typiskt Hanna!

beroende av koffein, gärna en Nocco så jag piggnar till riktigt fort!

går alltid in med hela mitt hjärta, vad det än gäller.

prylgalen!

älskar Håkan Hellström.

har oftast en räv bakom örat.

rädd för katter, men har en liten mini-tiger.

äter gärna farmors pannkakor med falukorv.

galet lockigt hår, som alltid står åt alla håll.

älskar reality… 

badar mer än gärna i havet, nästan året om!

Grab Your Guide

A lot of moving pieces go into planning a wedding day timeline and we know it can be overwhelming! Grab our free guide to plan the perfect timeline for your day.