Välkomna hit

En blogg, äntligen! Så länge jag funderat på detta men inte tagit tag i saken. Eller ja, jag har försökt mig på att få till något bra hur länge som helst. Men det blir lätt så när man har ett heltidsjobb + ett eget företag. Tiden räcker inte riktigt till alla delar som jag egentligen skulle vilja hinna med och jag får prioritera det viktigaste, vilket är fotografering, redigering och leveranser. Men nu så! Nu är vi på banan, nu ska jag bara lyckas uppdatera lite då och då också… Men utan press och bara för att det är kul, så taggad!! 💃🏽

Här kommer ni kunna läsa om lite allt möjligt. Självklart mycket foto och bröllop! Kanske få en djupare inblick hur det är under en bröllopsdag… Jag kommer dela mina bästa bröllops-tips och tips om mina absoluta favorit-leverantörer inom branschen! Men även lite om mig och vad jag gör när jag inte fotograferar. Så det blir verkligen en härlig blandning här inne! ☺️Kan nog smyga sig in en och annan katt-bild också, ni som känner mig vet att vår katt Freja gärna spexar framför kameran. Hon är ju dessutom så himla gullig så kan typ inte låta bli! 😅

Förresten så har jag en till sååå rolig nyhet! Men den tror jag att jag håller på lite till. Måste landa i mina idéer själv först innan jag delar med mig av dem! Annars kan det bli tokigt, lite som att man öppnar munnen innan man tänkt klart ni vet. Inte alls min grej 😂