Det bästa med att vara just bröllopsfotograf är alla brudpar man får lära känna, alla stunder man får vara med och uppleva. Alla platser man får se och hur man sakta men säkert är med i gemenskapen. Som fotograf kommer man väldigt nära på en gång, man får höra historier om hur du var som barn, hur den där galna festen var och för att inte prata om resan till Cypern! På bara några timmar så vet man allt och lite till! Därför är det så viktigt att ni väljer en fotograf som ni trivs och känner er bekväma med! 

Väljer ni mig som er bröllopsfotograf så får ni så mycket mer än bara en fotograf som kommer och fotograferar ert bröllop. Ni får pepp och stöd på vägen mot er bästa dag! Ni får någon att bolla med som älskar att prata om ert bröllop precis lika mycket som ni gör! Någon som har koll på vad som funkar och inte funkar på ett bröllop! Jag vill finnas där för er, jag vill veta allt om ert bröllop och älskar när ni inkluderar mig i er planering!

Jag tror på äkta ögonblick och söker alltid känslor. Jag vill att bilderna ska visa hur det kändes där och då. Hur ni tillsammans gapskrattade, blev rörda till tårar och hur ni dansade i solnedgången. Jag är en känslomänniska och att få äran att fånga och föreviga känslor på bild är så himla häftigt! Att få fånga era historier, er kärlek och er dag är verkligen speciellt för mig och oavsett vilken typ av bröllop ni valt att ha så känner jag mig otroligt hedrad över att få vara er bröllopsfotograf.

Bakom kameran har ni mig, Hanna Strålman!

Född och uppväxt i Nässjö men flyttade till Jönköping får 7 år sedan. Vi bor precis vid Vätterstranden, jag, min sambo och vår katt Freja. Jag älskar verkligen att bo vid vattnet! En promenad längs med Vättern kan nästan liknas med en promenad längs havet, underbara havet! Jag har tillbringat alla mina sommarlov i vårt sommarhus på Västkusten, så hav, klippor och sjöbodar ligger mig extra varmt om hjärtat och att få fotografera bröllop på västkusten är såklart en dröm för mig! 

Känd för vissa som Fnissman, jag fnissar en del och har ni otur resulterar det ofta i världens skrattanfall! Sådär så jag liksom inte kan sluta, men oftast smittar det! Jag älskar gapskratt, glädje och kärlek! Jag går även under smeknamnet Skalman, enligt min sambo så har jag tydligen en mat och sovklocka…

När jag inte fotograferar älskar jag att resa, umgås med vänner/familj och vara i sommarstugan! Jag ser Harry P-filmerna, och Sagan om ringen-triologin minst en gång per år, dricker helst Nocco, bubbel eller Cola zero! Så nu känner ni mig!

vill ni veta mer?

SÄG HEJ!

TYPISKT HANNA!

rädd för katter, men har en liten mini-tiger!

går alltid in helhjärtat.

prylgalen!

älskar Håkan Hellström!

har oftast en räv bakom örat.

äter gärna farmors pannkakor med falukorv.

galet lockigt hår, som alltid står åt alla håll.

älskar reality…

badar mer än gärna i havet, nästan året om!

beroende av koffein, bäst är Nocco Cola!

the

List

DISCOVER THE GIRL BEHIND THE LENSE 

1

Vår lilla katt, en bengal som heter Freja.

2

Ending the week with a little bubbly

Weekends on the riverside

3

4

The heirloom engagement ring that was my great-grandmother's

5

The perfect pair of shoes

RECENT PRESS

STYLE ME PRETTY
RUFFLED
BRIDES MAGAZING
WASHINGTONIAN BRIDE & GROOM
BALTIMORE WEDDINGS
WEDDING CHICKS

pre

THE HEART

behind the photos

The first time my dad saw my mom, he was so sure she was the one, he walked straight up to her and gave her a kiss. Was it forward? Yes. But it worked. It’s been 32 years and they’re still going strong.

My parents have always been a beautiful example of love, intimacy and marriage. And when my mom got sick, it wasn’t home decor or baked goods that my dad brought to the hospital, it was photos. Photos remind us of the strength, courage and hope that reside in all of us the way few other things can.

ready for more?

EXPLORE WEDDINGS

ready for more?

EXPLORE PORTRAITS

five tips for a

PERFECT
WEDDING

day TIMELINE

A lot of moving pieces go into planning a wedding day timeline and we know it’s easy to feel like a hot mess! Grab our free guide to plan a timeline for your day. 

(it's free!)