stort grattis till

GRAVIDITETEN

Att få föreviga en graviditet är för mig en stor ära. För jag antar att ni kikar in just här för att ni funderar på at ta gravidbilder.  Vissa kan tycka det känns lite obekvämt, man kanske inte är riktigt van vid sin nya kropp eller så trivs man inte framför kameran… Men vet ni vad? Det är inget ni behöver oroa er för! En gravidfotografering hos mig är en mysig, avslappnad och rolig stund! En riktig ego-boost!

Jag har många fina klänningar som man kan låna och det finns något som passar alla. Vill ni lyxa till det lite extra så har jag även duktiga samarbetspartners inom smink och hår! Det går även att köpa till en blomsterkrans, bukett eller en blomsterbädd om man vill ha det där lilla extra!

FINA ORD

"DAMN, vad snygg jag är!"

Att vara höggravid och att känna sig vacker är inte alltid lätt, lägg till en tre-åring på det och du är rätt slutkörd. Att då få fotograferas av Hanna var en otrolig upplevelse. Jag hade så roligt och Hanna är verkligen duktig på det hon gör! Hon var också underbar på att peppa och guida mig för att bilderna skulle bli precis sådär magiska som jag tänkt mig. Hon fick mig att känna mig som en gudinna! Att kunna avsluta graviditeten med att titta på bilder och faktiskt kunna säga ”DAMN! vad snygg jag är!” Det är värt allt i världen och jag rekommenderar er verkligen att unna er en stund med Hanna för att föreviga de stora (eller små) stunderna i livet!

melissa

vill ni boka

gravidfotografering

Vad roligt att ni är sugna på att boka in en gravidfotografering med mig, fyll i nedan för att skicka er förfrågan.