Par

Parfotografering – fira kärleken med mig!

Ni måste absolut inte vänta med att fotografera er kärlek till bröllopet! Man kan ju faktiskt vilja ha fina bilder som par även att man inte är gifta, Right?! Jag är säker på att ni har hur många selfies som helst, från både kalas och semestrar. Men er kärlek är värd att förevigas av ett proffs! Det blir ingen stel och tråkig fotografering där jag ber er kolla in i kameran, nope! Detta blir en härlig stund tillsammans, ni kommer få mysa jättemycket men även skratta, kramas och busa en hel del! 

Gör det till en date-night, helst sista timmen innan solen går ner då är det magsikt ljus! Jag kommer finnas med lite på en kant och guide er igenom fotograferingen om det behövs. Efteråt kommer ni vilja göra detta igen, jag lovar! Det är så kul och alla par som har fotograferats hos mig har verkligen känt sig fyllda med energi och kärlek efter fotograferingen.

Varför inte överraska din älskling med en parfotografering. Eller tänk om du bokar in en fotografering för att sedan fria under den! Tänk vilken grej och vilka fantastiska bilder det blir, så fint minne av en så fin och stor dag! Men som sagt man behöver verkligen inte slå på stort, det kan vara en picknick på en strand och det bästa utan allt vardagskärlek.

Hur går vi vidare?

Låter detta som en fotografering för dig? Här kommer ytterligare lite info som kan vara bra att veta om ni är intresserade att boka. Fyll i bokningsformuläret nedan, sedan får du svar inom några dagar med prisuppgifter och lediga tider. Bokningsformuläret är inget bindande, utan mer som en intresseförfrågan.

Betalning? 

När vi hittat ert datum så får ni en faktura på en bokningsavgift och när den är betald så är datumet garanterat ert. Härefter planerar vi er fotografering ihop. Efter fotograferingen får ni sedan ett webb-album och det är först då ni bestämmer hur många bilder ni vill köpa, när betalningen är klar får ni sedan ett webb-album med era bilder som ni kan ladda ner.

Innan, under och efter?

Innan fotograferingen så bestämmer vi plats, tid och dag, självklart kan vi byta tid om det skulle bli dåligt väder. Annars kan man köra på hångel i spöregn, det blir också mysiga bilder, tro mig! Jag föredrar dock att fota sista timmen innan solen går ner, då är ljuset så vackert.
Under fotograferingen kommer vi ha en rolig, avslappnad stund tillsammans! Ni kommer få skratta, busa, kramas och bara ägna er åt varandra. Se det som en date med mig som tredje hjulet.
Efter fotograferingen så börjar mitt efterarbete med urval och redigering. Sedan tar det ca 1-2 veckor innan ni får ert webb-album på mail och ni kan sedan sitta hemma i lugn och ro och välja vilka bilder ni vill ha. När ni valt ut era favoriter får ni ett nytt album där ni kan ladda ner både lågupplösta och högupplösta digitala bilder. 

  Vill du låna klänningar? (endast vid gravidfotograferingar)

  Ja, väldigt gärna!Nej tack, inte min grej.Kanske!Gärna både klänningar och mina vanliga kläder.

  Hur hittade ni mig? (*)

  Säg hej och


  Låt mig föreviga era minnen!

  Hanna Strålman

  Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

   

  email: hanna@stralmansfoto.com