Magdalena och Markus

Åsens by. 

190810

Världens bästa Magdalena och Markus, så fina och härliga människor! Vi klickade redan på första mötet precis som det ska vara och har träffats och lärt känna varandra väl innan bröllopet. Dagen började hos frisören såklart, som många andra bröllop. Utanför öste regnet ner och vi kunde intel låta bli att vara lite nervösa för att allt skulle bli dyngsurt trots att jag alltid är förberedd med paraplyer och allt man kan tänkas behöva vid regniga dagar. Vi hade även en plan B om det skulle regna för mycket under just first look och den fick vi utnyttja denna dagen. Men vad gör väl de, när man ska gifta sig med sitt livs kärlek.

Jag hämtade upp Markus för att skulle åka med mig till platsen för first look. En bilfärd med mycket pepp och känslor, men också en stund för Markus att samla sig. På first look så spelade jag upp en låt och stämningen var verkligen helt fantastisk. Men då från ingen stans dyker en gubbe upp och börjar prata med oss, såklart precis innan de ska se varandra för första gången i bröllopskläderna… Haha, något vi kan skratta åt i efterhand! 

Efter detta följde en fantastisk vigsel i Nässjö gamla kyrka, faktiskt mitt första bröllop där kyrkan ligger i min hemstad. Magdalena och Markus hade valt att gästerna skulle kasta blomsterblad på dem när de kom ut från kyrkan, något jag verkligen kan rekommendera! Så himla fint! Efter massa kramar och gratulationer drog sällskapet och jag vidare till Åsens by där det väntades tre-rätters och fest hela kvällen och natten! Det bjöds på allsång och danståg och allt var sådär härligt som det ska vara på bröllop!