Hem

Bröllopsfotograf och Gravidfotograf i Jönköping

Välkomna hit!!

och hej,


Vad roligt att ni har hittat hit till mig! En fotograf med massa energi, glädje och kreativitet att bjuda på! För jag antar att ni är här för att ni letar efter just fotograf? Vill ni ha kärleksfulla, avslappnade bilder som visar äkta kärlek och skratt? Ja då har ni kommit helt rätt! Jag har nära till skratt och det blir aldrig stelt och jobbigt. Jag poserar er när det behövs och har många knep för att få just de där avslappnade och kärleksfulla bilderna.

Jag finns även för er när det kommer till gravidfotografering. Då finns det även en garderob med exklusiva gravidklänningar till utlåning. När jag fotograferar par och bröllop så är jag ofta sprallig, pratig och skojar mycket. Men vid en gravidfotografering går jag ner lite i varv. Jag vill att dessa bilder speglar lugn, självsäkerhet och POWER! Här får även ni tid att varva ner, känna in lugnet och få en fin stund tillsammans eller lite ensamtid med ego-boost! Jag finns alltid till hands och hjälper er med poseringar som framhäver er gravidmage.

Jag vill fånga er precis så som ni är, era personligheter, era liv och er kärlek! På samma sätt som jag fångar era personligheter så får ni min tillbaka. Jag är mig själv och vill att vi ska klicka som personer, så kom och häng med mig! 

De som känner mig beskriver mig som omtänksam, väldigt snäll och ibland helt galen, haha! På ett bra sätt, jag lovar! 🥰

Alltså Hanna, Bilderna är fantastiska! 🥰 Vi sitter här med tårar i ögonen och njuter av att få uppleva dagen igen! 🥲 TACK snälla för att du ville vara vår fotograf! Tack för det fina bildspelet du satt ihop! Vi är så otroligt glada över att vi fick ha dig som vår bröllopsfotograf!! Vi rekommenderar dig verkligen till alla. Var så rädd att det skulle kännas stelt att fotas eftersom vi inte är vana vid det, men den oron var helt onödig! Allt kändes så naturligt med dig. TACK för allt! Vi hör av oss i framtiden ❤️

Emma & Albin, 2019

Fotograf med fokus på kärleken!


Oavsett vilken fotografering ni är ute efter så finns det ett ord som alltid är i fokus och det är ordet KÄRLEK! Kärleken är vacker och totalt gränslös, all kärlek är fin kärlek och vi alla visar den på olika sätt. Låt mig föreviga eran, oavsett om det är kärleken till varandra, till era barn, era föräldrar eller till den lilla bebisen i magen. Mina bilder visar er kärlek och era personligheter. Jag älskar färg och vill att mina bilder ska väcka glädje och kärlek. Jag vill att man ska minnas hur det kändes där och då, förväntningarna, kärleken och glädjen.

Bröllop

För dig och din blivande. Låt mig föreviga er dag. Tillsammans skapar vi bilder som ni sedan kan titta på om och om igen.

Par

En fotografering för bara er två. Ni får mysa, skratta och kramas! Jag fokuserar på att fånga er precis som ni är och det blir hur kul som helst, jag lovar!

Gravid

En gravidfotografering med exklusiva, vackra klänningar och med blommor som tillval. En egoboost eller en mysig stund tillsammans med din partner.

Säg hej ochLåt mig föreviga era minnen!

Hanna Strålman

Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

email: hanna@stralmansfoto.com

Grab Your Guide

A lot of moving pieces go into planning a wedding day timeline and we know it can be overwhelming! Grab our free guide to plan the perfect timeline for your day.