Gravid

Gravidfotograf i Jönköping

Grattis till graviditeten,

vilken lycka!

Att få föreviga en graviditet är för mig en stor ära. För jag antar att ni kikar in just här hos mig för att ni funderar på att ta gravidbilder. Vissa kan tycka det känns lite obekvämt, man kanske inte är riktigt van vid sin nya kropp eller så trivs man inte framför kameran.. Men vet ni vad? Det är inget ni behöver oroa er för! En gravidfotografering hos mig är en mysig, avslappnad och rolig stund. En riktig ego-boost!

Jag har många fina klänningar som man kan låna och det finns något som passar alla. Vill ny lyxa till det lite extra så har jag även samarbeten med duktiga make-up-artister där man kan boka smink och enklare hårstyling. Det går även att köpa till en blomsterkrans, bukett eller blomsterbädd om man verkligen vill ha det där extra!

Vill man fotograferas i sina egna kläder så år självklart det också bra men jag brukar rekommendera att åtminstone fotas i en klänning också, klänningarna är framtagna just för gravida kroppar och framhäver magen väldigt fint.

När bör vi boka?

 

Jag rekommenderar er att boka in en tid runtomkring vecka 20, detta för att vi ska hitta ett datum som passar både er och mig innan bebisen väljer att titta ut. Vilken vecka som passar bäst för gravidfotografering är helt upp till var och en då alla kroppar ser olika ut. Det man ska tänka på är att de sista 3-4 veckorna brukar oftast bebis lägga sig till rätta och då kan magen sjunka ner en liten bit.

Jag fotograferar året om då alla årstider har sin egna charm. Under vinterhalvåret håller du värmen med värmekuddar, filtar och något varmt att dricka. 

Att vara höggravid och att känna sig vacker är inte alltid helt lätt, lägg till en tre-åring på det och du är rätt slutkörd. Att då få fotograferas av Hanna var en otrolig upplevelse. Vi hade så roligt och Hanna är verkligen duktig på det hon gör! När solljuset svek oss anpassade hon vart vi skulle fotade och arbetade väldigt flexibelt just för att få till magiska bilder utifrån de förutsättningar naturen gav henne! Hon var också underbar på att peppa och guida mig för att bilderna skulle bli precis sådär magiska som jag tänkt mig. Hon fick mig verkligen att känna mig som en gudinna! Att kunna avsluta graviditeten med att titta på bilder och faktiskt kunna säga ”DAMN! vad snygg jag är!” Det är värt allt i världen och jag rekommenderar er verkligen att unna er en stund med Hanna för att föreviga de stora (eller små) stunderna i livet på bästa sätt!

Melissa, 2019

Hur går vi vidare?

 
Låter detta som en fotografering för dig?! Här kommer då lite info som kan vara bra att veta om ni är intresserade av att boka. Börja med att fylla i bokningsformuläret nedan. Sedan får du svar inom några dagar med både prisuppgifter och lediga tider. Formuläret är inget biland utan mer som en intresseanmälan.

Betalningen av fotograferingen sker först när betalningen är gjord och den ska vara betald innan leveransen av bilderna sker. 

Innan, under och efter?

Innan fotograferingen bestämmer vi tid och plats. Du kommer även få en liten guide av mig via mail med tips inför fotograferingen. I den guiden kan du även se alla klänningar som finns att välja mellan om du vill låna en gravidklänning. 

Om partner, blivande syskon eller husdjur vill vara med på fotograferingen så är det bara roligt. Då kombinerar vi och tar några bilder på dig ensam men även bilder med er alla. Under fotograferingen kommer vi ha en rolig, avslappnad stund tillsammans. Jag kommer guida er och hjälpa er med vilka poseringar som framhäver magen på bästa sätt.

Efter fotograferingen börjar mitt arbete med redigering. Efter ca 2-3 veckor får ni sedan ert web-album där ni kan välja vilka bilder ni vill ha.

Bokningsförfrågan

Säg hej ochLåt mig föreviga era minnen!

Hanna Strålman

Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

email: hanna@stralmansfoto.com