Familj och barn - en lekfull fotografering med massa kärlek

Låt mig föreviga er familj!

En stund med lek, bus och kärlek – vem kan tacka nej till de? Under en fotografering med mig så blir det mycket lek och många kramar. Jag fotograferar er utomhus i naturligt ljus, låt inte årstiden skrämma er! Alla årstider har sin egen charm. 
På en fotografering har vi alla möjligheter att springa, hoppa och dansa! Jag har många favoritplatser för bra variation men har ni en plats som som betyder mycket för er så är det bara jätteroligt! 
Tiden går fort och visst är det guld värt med bilder på barnen men även på er som familj, tänk vad roligt att kunna titta tillbaka och minnas hur livet var då.

När bör vi boka?

Är det så att ni har något speciellt datum ni vill boka in så skicka gärna er förfrågan så snart som möjligt. När det gäller familjefotograferingar så är jag lite mer flexibel och vi försöker ta den tidpunkten på dygnet då ert barn är som mest pigg och glad! Vill ni boka ex ettårs-fotografering så kan det också vara bra att boka i tid.
På vinterhalvåret när det blir mörkare tidigare så passar helgerna bäst, men i varmare och ljusare tider så går det även bra på vardagskvällar. 
 

“Har haft en fantastisk fotografering med dig Hanna, tiden rann iväg och ungarna hade så roligt. De pratade om dig hela kvällen. Nu när vi fått vårt urval av bilder så vart det både skratt och tårar, bilderna är helt underbara! Förstår inte hur man inte kan välja alla. Stort, stort Tack!”

“Vi ÄLSKAR bilderna, ingen har någonsin fångat vår familj så fint!”

“Hanna har glittriga enhörningar i sin kameralins, och varje gång med henne och hennes kamera är kiddot förtrollat – och bilderna blir magiska”

Hur går jag vidare?

Låter detta som en fotografering för dig? Här kommer ytterligare lite info som kan vara bra att veta om ni är intresserade att boka. Fyll i bokningsformuläret nedan, sedan får du svar inom några dagar med prisuppgifter och lediga tider. Bokningsformuläret är inget bindande, utan mer som en intresseförfrågan.

Betalning? 

När vi hittat ert datum så får ni en faktura på en bokningsavgift och när den är betald så är datumet garanterat ert. Härefter planerar vi er fotografering ihop. Efter fotograferingen får ni sedan ett webb-album och det är först då ni bestämmer hur många bilder ni vill köpa, när betalningen är klar får ni sedan ett webb-album med era bilder som ni kan ladda ner.

Innan, under och efter?

Innan fotograferingen så bestämmer vi plats, tid och dag. Vill du att partner, blivande syskon eller kanske husdjur ska vara med på fotograferingen så går det självklart jättebra! Tips till partner och syskon är att ha kläder utan för stora tryck och i färger som passar ihop. 
Under fotograferingen kommer vi ha en rolig, avslappnad stund tillsamman. Vi kommer båda kramas och busa för att få en härlig variation på era bilder med fokus på kärleken och er familj! 
Efter fotograferingen så börjar mitt efterarbete med urval och redigering. Sedan tar det ca 1-2 veckor innan ni får ert webb-album på mail och ni kan sedan sitta hemma i lugn och ro och välja vilka bilder ni vill ha. När ni valt ut era favoriter får ni ett nytt album där ni kan ladda ner både lågupplösta och högupplösta digitala bilder. 

Vill du låna klänningar? (endast vid gravidfotograferingar)
Ja, väldigt gärna!Nej tack, inte min grej.Kanske!Gärna både klänningar och mina vanliga kläder.

Hur hittade ni mig? (*)