Emma och Albin

Mellby kyrka

2019-05-25

Alltså, vilken dag! Vilket par, vilka människor, vilken fest! Både skratt-fest och gråt-fest, så himla underbart! Fina Emma och Albin, jag är så himla glad för att jag fått föreviga er stora dag och för alla koppar kaffe vi druckit på vägen dit. Vi började dagen på Albins föräldrars gård och fotade även porträtten där runt omkring. Blir verkligen lite extra fint när man väljer platser med omsorg tycker jag. Sen har alltid jag som fotograf lite önskemål såklart men brukar bli himla bra.
Efter förberedelserna så var det dags för “first look” och Emma hade skrivit ett så fint brev till Albin, tips till er som tänkt fotografera ert “första möte” på bröllopsdagen. Oftast är ju first look lite pirrigt som det är men åh! vad vackert det blev, jag grät!! Eller ja vi alla grät, tror faktiskt att brudföljet som väntade några hundra meter bort också grät! haha, kan säga att det blev några tårar under denna dagen.
Efter detta känslokalas var det dags för vigsel i Mellby kyrka, verkligen en jättefin vigsel som avslutades med lite snygga dan-moves från brudparet, alltså!! Älskar sånt här när man bjuder på sig själva. Jag hade då aldrig vågat men kan lova att gästerna älskade de och jag gav nog både ett och två glädjetjut bland allt jubel, haha! Ja ni fattar ju stämningen! 
När brudparet sedan anlände tills festen så hade deras värdpar fixat med drive-in bio!! Så festligt och alla gäster gömde sig och gjorde sedan världens entré med noga utvalda låtar! Ja det var verkligen hur kul som helst! Jag kan som vanligt skriva hur mycket som helst men tänker att bilderna får tala! 🙂