Ebba och Bobby


Vrigtads kyrka, fest på Magasinet. 

180825

Ohoj, jag vet inte vart jag ska börja här. Fina, fina, fina Ebba och Bobby. Denna dagen kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Just för att Ebba och Bobby lät mig få en plats i deras hjärtan, de bjöd in mig, lät mig vara med, ta del av deras liv och deras historier. Jag är verkligen evigt tacksam för denna dagen. Det kanske låter larvigt eller som något påhitt! Men ni förstår att det är inte så, er bröllopsdag är en av de största delarna i era liv och er fotograf är med er i princip hela dagen (om ni väljer heldag såklart, haha!!) men ja! Här fick jag vara med hela dagen och jag fick dricka kaffe med dem hur många gånger jag ville innan dagen väl var där. Vi byggde verkligen upp en fin relation och på så vis har jag förevigat hela deras dag, allt! Känslor, skratt, tårar, kärlek! 
 
Dagen började på Klipplinas i Vrigstad. Jag älskar verkligen att vara med på förberedelserna, fånga pirret och alla detaljer. Under tiden på salongen kom verkligen världens ösregn, men de vet ni väl? regn på bröllopsdagen betyder tur! Väl till first look så hade regnet dragit förbi och vi hade en porträttfotografering med gott och tid och två superfina platser. Vigseln var sedan i Vrigstads kyrka och sedan var det världens fest på Magasinet utanför Vetlanda. Verkligen en helt underbar dag med Ebba och Bobby och deras underbara familjer och vänner! Här dansade även fotografen loss, som tur var finns de inga bilder på de. hehe….