Daniella och MarcusMullsjö 180818

20180818 – Tappade verkligen räkningen på hur många förfrågningar ja fick tacka nej till på detta datumet, helt galet! Så tips, är datumet viktigt för er, så var ute i god tid! Det var Daniella och Marcus och jag är så tacksam för att de knep dagen! Magisk utomhusvigsel vid sjön som avslutades med bubbel, dessutom bara ett stenkast från deras hem och sen mingel, middag och fest hemma på gården med de närmsta vännerna. 
Jag kan säga att jag hade så roligt på denna fotograferingen och jag tror vi alla tre skrattade lika mycket. Daniella och Marcus hängde på alla mina tokiga idéer och ja, resultatet blev helt fantastiskt. Vi fotade porträtten runtomkring Mullsjö och hittade skitsnygga platser! 
Och hörni förresten, kolla in bilderna rätt långt ner här så får ni se när vigselringen nästan försvinner för alltid, wops! som tur va hann hon ifatt den när den var påväg mellan springorna, kolla in minerna på Marcus och gästerna, hihi!