Par

Parfotografering - fira kärleken med mig!

Vad kul att ni är här!

Man måste absolut inte vänta med att fotografera sin kärlek tills man gifter sig. Man kan ju faktiskt vilja ha fina bilder som par även om man inte är gifta. Right?! Jag är säker på att ni har hur många selfies som helst, från både kalas och semestrar. Men er kärlek är värd att förevigas av ett proffs! Det blir ingen stel och tråkig fotografering där jag ber er kolla in i kameran, nope! Detta blir en härlig stund tillsammans, ni kommer få mysa jättemycket! Men även skratta, kramas och busa. 

Gör det till en date-night, helst sista timmen innan solen går ner! För då är ljuset helt magiskt. Ni kan ha picknick med pizza och bubbel, ta en strandpromenad eller bara mysa på en filt vid en sjö! Jag kommer finnas med lite på en kant och guida er igenom fotograferingen om det behövs. Efteråt kommer ni vilja göra detta igen, jag lovar! Det är så kul och alla par som har fotograferats hos mig har verkligen känt sig fyllda med energi och kärlek efter fotograferingen! 

Varför inte överaska din älskling med en parfotografering i present. Eller tänk om du bokar in en fotografering för att sedan fria under den, drööööm! Tänk vilken grej och vilka fantastiska bilder det blir, så fint minne av en så fin och stor dag! Men som sagt man behöver verkligen inte slå på stort, det kan vara en öppen eld och korv-grillning också! Vardagskärlek helt enkelt! 

Hur går vi vidare?

 
Låter detta som en fotografering för dig?! Här kommer då lite info som kan vara bra att veta om ni är intresserade av att boka. Börja med att fylla i bokningsformuläret nedan. Sedan får du svar inom några dagar med både prisuppgifter och lediga tider. Formuläret är inget biland utan mer som en intresseanmälan.

Betalningen av fotograferingen sker först när betalningen är gjord och den ska vara betald innan leveransen av bilderna sker. 

Innan, under och efter?

Innan fotograferingen bestämmer vi tid, plats och dag. Självklart kan vi byta dag om det skulle bli dåligt väder. Annars kan man köra på hångel i spöregn, det blir också mysiga bilder, tro mig! Jag föredrar dock att fota sista timmen innan solen går ner, då är ljuset så vacker!

Under fotograferingen kommer vi ha en rolig, avslappnad stund tillsammans! Ni kommer få skratta busa, kramas och bara ägna er åt varandra. Se det som sagt som en date.

Efter fotograferingen börjar mitt arbete med redigering. Efter ca 2-3 veckor får ni sedan ert web-album där ni kan välja vilka bilder ni vill ha.

Bokningsförfrågan

Säg hej ochLåt mig föreviga era minnen!

Hanna Strålman

Bröllops- och gravidfotograf i Jönköping, Småland men fotar kärlek i hela Sverige! Jag vill fånga er precis som ni är i era mest lyckliga stunder i livet. All kärlek är fin kärlek, låt mig föreviga er.

email: hanna@stralmansfoto.com