allt du behöver veta om

BRÖLLOPS FOTOGRAFERING

Efter att ha fotograferat mer än 60 bröllop de senaste 5 åren så vet jag att vilka bilder man uppskattar lite extra.

Den där kramen du får av din mamma när du fått på dig klänningen och det sista piffet är klart. Hur en tår rinner ner för din blivandes kind när ni ses vid First look och hur ni sedan förenas i en varm, lång kram. 

När du får en klapp på kinden av din farfar som åkt långt bara för att vara med på din dag, trots att han är gammal och egentligen kanske inte orkar. 

Hånglet under Golden hour och hur era vänner jublar på dansgolvet när ni kör dance-battle! Ja, ni fattar!

Ett bröllop handlar om så mycket mer än den perfekta dukningen och att tärnornas klänningar ska matcha färgtemat (trots att detta blir galet snygga bilder 😉). Det handlar om att fira er kärlek, det är livets kärleksfest och början på ett nytt kapitel i ert liv! 

Först och främst, stort grattis till er!

Tänk att ni ska gifta er! Ni kommer alltså att få er alldeles egna dag, er bröllopsdag! En dag där ni bestämmer precis allting. Jag kan prata om bröllop hur länge som helst, men för att ta det kort… Så har jag det coolaste jobbet någonsin! (pratar inte om mitt jobb som lönespecialist…) Jag är alltså bröllopsfotograf! Jag får vara med på en utav de finaste dagarna i personers liv! Helt magiskt. Men åter till er, jag antar att ni är här just för att ni letar efter er blivande bröllopsfotograf!

Jag vill att ni är som ”ni är” med mig, vill ni ha ett enklare, lite mindre bröllop så kör på det! Supermysigt ju! Gifter ni er på ett slott, så ja absolut! Jättefint! Drömmer ni kanske om att ha en utomhusvigsel på en brygga och festen i en sjöbod, så jajaja! Magiskt! Ja, jag hoppas att ni förstår att oavsett vilket bröllop just ni drömmer om så vill jag vara med!

Jag vill att ni ska köra på och bara låta mig få följa med. Se mig som en vän men även som ett bröllopsproffs! Jag kommer att fotografera allt som händer, alla känslor, skratten, tårarna, spexet på middagen och ful-dansen framåt småtimmarna. Jag vill att ni ska fokusera på att ha världens bästa dag med era nära och kära, så fixar jag bilderna! Så att ni sedan kan titta tillbaka på bilderna och uppleva dagen om och om igen. Ni kommer inte bara komma ihåg hur dagen såg ut, utan hur det kändes! Det är det tjusiga med bilder som har känslor.

Är jag er bröllopsfotograf?

Är ni ute efter an avslappnad, enkel och glad fotograf? Då kommer vi passa perfekt tillsammans! Jag har nära till skratt och många knep för att få avslappnade, kärleksfulla bilder. Under fotograferingen styr jag er om det behövs och är självklart öppen om ni har egna idéer. Med kärleken i fokus skapar vi tillsammans minnesvärda bilder som fångar era personligheter!

Jag älskar as-garv, äkta känslor och glädjetårar! Så jag både skrattar och gråter tillsammans med er på er bröllopsdag, men som tur är brukar det bli mest skratt! På mitt kontorsarbete kallas jag för Fnissman, vilket verkligen inte är helt obefogat!

Innan bröllopet bollar vi idéer och tankar tillsammans. Bor vi nära så ses jag gärna på en kopp kaffe eller två. Jag vill lära känna er och jag vill även att ni ska få lära känna mig. Detta för att skapa en relation redan innan er stora dag!

Väljer ni mig som bröllopsfotograf så får ni inte bara en fotograf, tro mig! Jag har varit med om mycket på bröllopen jag fotograferat. Jag har bland annat fixat en bruds hår, det ni! Det kanske inte var meningen, men klart man rycker in om det behövs! Jag har hållt klänningen på toaletten, hjälpt brudgummen med corsaget, hämtat blommor, torkat tårar. Jag har kramats, lugnat nervösa brudpar och ja en massa, massa mer. Jag vill vara där för er, som en vän.

HANNA SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF!

ni behöver aldrig oroa er för STELA BILDER där ni snällt tittar in i kameran när jag fotograferar.

Nej, nej, nej! Jag fokuserar mycket på att ni ska ha roligt på vägen och guidar er till avslappnade kärleksfulla bilder.

Jag vill ha ÄKTA KÄNSLOR, varma kramar och  massa skratt! 

Här behövs definitivt ingen modellvana! En återkommande sak jag säger under en fotografering är att ni ska ”gosa in er”. Ni får vara sådär nära, nära. NJUTA av varandra, viska ett riktigt pinsamt skämt i varandras öron. Hålla händerna hårt mellan er, för ni vill aldrig släppa taget. Dansa på en äng och sno en PUSS medans solen går ner i horisonten.

är ni med mig!?

Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0016
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0018
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0015
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0019
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0014
Bröllopsfotograf_Göteborg_Bohuslän_stralmansfoto-0017

vill ni veta mer?

SÄG HEJ!

Nu när ni kommit enda hit så förstår jag att ni börjar bli liiite sugna på att boka mig som er bröllopsfotograf! Eller så kanske ni har någon fundering fortfarande. Fyll i nedan vetja, så pratar vi mer via mail eller ett kostnadsfritt möte, jag vill som sagt veta allt om er och ert bröllop!!